За фирмата

Преди 10 години Премио Травел отвори вратите на първия си офис в Полша и тази година с гордост посреща рождения си ден в 14 държави в цяла Европа. Фирмата е собственост на Премио Травел Груп, базиран в Холандия международен туроператор, който предлага основно екскурзии извън активния туристически сезон за популярни дестинации.
Премио Травел България е най-младият офис в групата – едва на 3 години, но се подрежда на едни от водещите позиции по изпратени туристи в различни дестинации по света.Офиси в Европа на Премио Травел и Никал Травел
Премио Травел дава възможност на потребителите да се възползват от редица туристически услуги на невероятно изгодни цени. Но да предлага най-добри цени естествено не е достатъчно за компанията. Качеството е също толкова важно, колкото и цената. Опитът, натрупан през годините, дава увереност на служителите в българския офис, че екскурзиите, които предлагат, са отлични.
За компанията водещ е принципът на "най-краткия път", който включва персонално обслужване и консултации на клиентите по всяко време. Всеки може да направи резервация по телефона, да получи договора си по куриер напълно безплатно и едва след като е разгледал условията да го подпише. От понеделник до събота, между 9:00 и 21:00 часа, екип от професионални агенти е на разположение в кол-центъра на компанията за резервации и въпроси.

Клиентите на Премио Травел имат и друго голямо предимство. Всяка година туроператорът добавя нови дестинации, като винаги предоставя специалните предложения първо на своите редовни клиенти.

Светът ви очаква! Опознайте го, за да го промените!

Отзиви

"Невероятно преживяване, красоти и прекрасни емоции. Обичам да пътувам с Премио Травел, защото всичко ми е 6. Организация, хотели, екскурзоводи, професионална компетентна информация - всичко. Ликия! Пак искам там!"
Владина Цекова , Ликия
"Благодаря ви за прекрасната екскурзия до Кападокия, която не мога да забравя, и за добрите отношения с туристите. Благодаря, че ви има. "
Вени Сълева , Кападокия
"Изключително добре организирани екскурзии - подбрани маршрути, хотели и ерудирани екскурзоводи, при това на приемливи цени за предлаганите пакети! Препоръчвам! "
Венета Йорданова, Премио Травел

Абонамент за бюлетин

Регистрация за редовен бюлетин с подбрани и промоционални оферти от
Премио травелс.

Mедийни партньори