ТАЙЛАНД - СЛЪНЦЕ И БЕЛИ ПЛАЖОВЕ

Вид транспорт: Самолет
Маршрут: БАНКОК, ХУА ХИН, КАНЧАНАБУРИ, КО ПХАНГАН, КО САМУИ, БАНГ САФАН
Продължителност: 11 дни / 10 нощувки
от 2799 BGN
Начална дата Крайна дата Цена Резервирай

Тайланд


Вижте повече

Кол център

02 4949363

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА

  • Сигурност и гаранция за Вашата резервация
  • Гарантираме отлично качество
  • Професионален екип и лично отношение
  • Фокус към атрактивни и популярни дестинации
ИЗТЕГЛИ ПРОГРАМА
  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
  • Хотели към програмата
ТАЙЛАНД - СЛЪНЦЕ И БЕЛИ ПЛАЖОВЕ
 
Тайланд привлича повече туристи, отколкото която и да е друга страна в югоизточна Азия, с неустоимата си комбинация от природни красоти, внушителни храмове, традиционно гостоприемство, отлична кухня и приказни руини от древни кралства.
 
ДЕН 1 | Полет до Банкок – Хуа Хин
Вашият екскурзовод ще Ви посрещне на летището. Двучасов трансфер до Хуа Хин, наричан още "Кралският град“. В хотела ще Ви посрещнат с "Добре дошли". Ще разполагате със свободно време. Може да се насладите на плажната ивица, която е покрита със  ситен и почти бял пясък, а океанът е топъл и приветлив.. Нощувка в Хуа Хин.
 
ДЕН 2 | Хуа Хин – Чумфон – о. Ко Пханган
Закуска. Ще отпътувате за Чумфон. С високоскоростен катамаран ще пристигнете на о. Ко Пханган  – пред погледа Ви ще се разкрие райско кътче, с приказни белоснежни плажове и девствени тропически гори. Нощувка в Ко Пханган.
 
ДЕН 3 | о. Ко Пханган
Закуска. Ще имате свободен ден, за да разгледате района на острова. Нощувка в Ко Пханган.
 
ДЕН 4 | о. Ко Пханган – о. Ко Самуи
Закуска. Ще отпътувате с ферибот или катамаран към о. Ко Самуи, който може да бъде синоним на думата Щастие. Тук океанът се къпе в слънчевите лъчи, а безкрайните плажове са покрити с фин бял пясък. Кораловите рифове и разноцветните пасажи от риби приканват към изживяване на нещо незабравимо. Нощувка в Ко Самуи.
 
ДЕН 5 | о. Ко Самуи
Закуска. Ще разполагате със свободно време или възможност за полудневна разходка, за да се срещнете със статуята на Големия Буда, да разгледате китайския храм на Guang Yu и водопада Na Muang както и още много спиращи дъха гледки (пакет "Допълнителни екскурзии"). Нощувка в Ко Самуи.
 
ДЕН 6 | о. Ко Самуи
Закуска. Ще разполагате със свободно време или посещение с моторна лодка на "Ангтонг Марин парк" с включен обяд (пакет "Допълнителни екскурзии"). Нощувка в Ко Самуи.
 
ДЕН 7 | о. Ко Самуи – Чумфон – Банг Сафан
Закуска. Ще отпътувате с високоскоростен катамаран до Чумфон. Ще бъдете посрещнати от нашия екип, който ще Ви изпрати до Банг Сафан. По пътя ще разгледате кокосовите палми и ще посетите Ват Танг Сай – един от най-красивите храмове с великолепна гледка. Нощувка в Банг Сафан.
 
ДЕН 8 | Банг Сафан – Канчанабури
Закуска. Ще отпътувате към Канчанабури. Ще спрете в Ратчабури, където ще разгледате една от най-известните грънчарски фабрики, в които опитни занаятчии все още произвеждат ръчно оригинални керамични изделия. След това ще продължите до Канчанабури, където ще посетите гробище от Втората световна война, Музея на войната и моста на река Куай. Нощувка в Канчанабури.
 
ДЕН 9 | Канчанабури – „Ераван“ – Банкок
Закуска. Ще потеглите към национален парк „Ераван“, където ще видите и водопада Ераван. След пристигането ще се разходите по екопътеките, докато стигнете водопадите, разположени по-навътре в парка. Ще се насладите на естествената природна красота и формите на тропическата гора. Особено ще Ви впечатлят и вековните дървета, за които се вярва, че горските духове защитават. След разходката ще разполагате със свободно време да поплувате в смарагдовосините езерца. След това продължавате за Банкок – град, в който миналото, настоящето и бъдещето се преплитат в едно. Ще бъдете запленени не само от космополитни небостъргачи и исторически храмове, но и от топлото отношение на тайците. Нощувка в Банкок.
 
ДЕН 10 | Банкок
Закуска. Предстои свободен ден, в който да разгледате един от най-внушителните азиатски градове или да се насладите на незабравимата полудневна екскурзия  (пакет "Допълнителни екскурзии"). Ще започнете с посещение на три от най-величествените храмове в Банкок: "Уат Траимит" (храма на Златния Буда), "Уат Пхо" (храма на Наклонения Буда), "Уат Пра Каев" (храма на Изумрудения Буда), а накрая ще посетите "Кралския дворец" – комплекс от сгради, разположени в сърцето на Банкок. Дворецът е една от най-известните туристически атракции в Тайланд. Нощувка в Банкок.
 
ДЕН 11 | Банкок – Плаващ пазар – Полет до България
Закуска. През деня ще може да посетите традиционен плаващ пазар от типична за района малка лодка (пакет "Допълнителни екскурзии"). Вечерта ще се отправите към летището за обратен полет към София.
ПОЛЕТИ С РЕНОМИРАНА АВИОКОМПАНИЯ
ВСИЧКИ ЛЕТИЩНИ ТАКСИ
БАГАЖ - 20 кг регистриран и 7 кг салонен багаж.
TРАНСФЕР с модерен автобус с климатик.
НАСТАНЯВАНЕ - специално за Вас сме избрали отлични 4* хотели според местната категоризация.
ХРАНА - богати закуски за целия период.
ВОДАЧ с български език. По време на целия престой той ще бъде с Вас, за да Ви дава подробна информация за цялата програма, ще Ви съветва и оказва съдействие.

 
Задължителна медицинска застраховка от Мондиал Асистанс с покритие 10 000 евро: 21,60 лв. на човек
- Доплащане за индивидуално настаняване (в случай, че желаете да пътувате сами и да нощувате в самостоятелна стая): 599,00 лв.
Туристическа виза за еднократно посещение на Кралство Тайланд;
"Пакет допълнителни екскурзии" 359,00 лв. на човек, който осигурява:
• Полудневна обиколка на о. Ко Самуи;
• Посещение на "Ангтонг Марин парк" с включен обяд;
• Полудневна екскурзия в Банкок;
• Посещение на традиционен плаващ пазар в Банкок.
- "Пакет вечери" (една, от които 5* круиз по река Чао Прая в Банкок ): 499,00 лв. на човек;
- Застраховка "Отмяна на пътуването"
ПРИМЕРНИ ХОТЕЛИ:

Baan Grood Arcadia Resort & Spa

Програмата Ви гарантира 10 нощувки в 4* хотели според местната категоризация.  

offer № Е11