Предимства


 

  • ​Лично проверяваме качеството - ние знаем, че цяла година чакате отпуската с нетърпение. Затова за нас е от изключителна важност да Ви осигурим максимално качествени услуги и комфорт по време на Вашата ваканция. А за да бъде възможно това, нашите сътрудници осъществяват постоянен контрол на хотелите и местата, които ще посетите с нас. По този въпрос г-н Мартин Пашингер (CEO  Премио Травел груп) казва: „Доверие се печели много трудно, но се губи за минути. За това аз лично изготвям всеки един маршрут и проверявам всеки хотел. Едва когато съм убеден, че маршрутът е интересен, но не и прекалено натоварващ, когато самият аз знам, че можем да предложим отлични хотели, едва тогава можем да предлагаме нови екскурзии.“
  • Предлагаме професионално отношение на всяко ниво от комуникацията с клиентите - следващата стъпка за осигуряване на Вашия комфорт е професионалното обслужване, с което ще Ви посрещнем, независимо дали ще се свържете с нашия кол-център, ще ни посетите на място в офиса ни в София или ще се доверите на оторизиран агент за вашия град. А по време на цялата екскурзия, професионални екскурзоводи ще са насреща за всякакви въпроси от Ваша страна.
  • Гаранция за най-ниска цена за нашите самолетни екскурзии - като международна компания Премио Травел Груп има възможност да резервира цели чартъри или голям брой места в редовните полети, да ползва големи отстъпки при запазване на стаи в реномирани хотели, а това ни позовлява  да Ви предложим нашите услуги на отлични цени. И ако намерите при друг туроператор някоя от екскурзиите, които предлагаме, на по-ниска цена от нашата, ще Ви предложим 50 лв. отстъпка спрямо цената на конкурентите. Така ще можете да пътувате до всяка от нашите дестинации на гарантирано най-добрата цена на пазара! Всички условия може да намерите на: https://promo.premiotravel.bg/2019-bestprice/

 
 

Отзиви

"Невероятно преживяване, красоти и прекрасни емоции. Обичам да пътувам с Премио Травел, защото всичко ми е 6. Организация, хотели, екскурзоводи, професионална компетентна информация - всичко. Ликия! Пак искам там!"
Владина Цекова , Ликия
"Благодаря ви за прекрасната екскурзия до Кападокия, която не мога да забравя, и за добрите отношения с туристите. Благодаря, че ви има. "
Вени Сълева , Кападокия
"Изключително добре организирани екскурзии - подбрани маршрути, хотели и ерудирани екскурзоводи, при това на приемливи цени за предлаганите пакети! Препоръчвам! "
Венета Йорданова, Премио Травел

Абонамент за бюлетин

Регистрация за редовен бюлетин с подбрани и промоционални оферти от
Премио Травел България.

Mедийни партньори