Екипът на Премио Травел


Една от основните цели на Премио Травел е да се създаде бизнес структура, която позволява да се изградят отлични взаимоотношения с нашите партньори и клиенти. Нашият висококвалифициран екип използва натрупания в повече от 15 държави опит, модерни технологии и съвременни инструменти, за да предложи уникални пътувания на най-ниски цени с отлично качество.

Екскурзиите, които предлагаме ще Ви отведат до най-интересните места във всяка страна, а нашите лицензирани екскурзоводи  ще Ви запознаят с тяхната вълнуваща историята и култура. През цялото пътуване за Вашия комфорт ще се грижат и екскурзоводи, говорещи български език, които с готовност ще отговорят на всичките Ви въпроси.

Най-сърдечно Ви каним да ни последвате във Facebook. Това е мястото, където ще се срещнете с други почитатели на пътуванията и приключенията, ще можете да споделите чудесните моменти и да участвате в различни конкурси с атрактивни награди. Абонирайте се и за нашия бюлетин, за да може да получавате новите ни предложения на преференциални цени.

 


Мартин Пашингер

Изпълнителен директор

Емил Абазов

Регионален мениджър

Илиас Ахмедов

Мениджър Отдел "Обслужване на клиенти"

Моника Младенова

Маркетинг мениджър

Ани Кисьова

Експерт Бизнес развитие

Отзиви

"Невероятно преживяване, красоти и прекрасни емоции. Обичам да пътувам с Премио Травел, защото всичко ми е 6. Организация, хотели, екскурзоводи, професионална компетентна информация - всичко. Ликия! Пак искам там!"
Владина Цекова , Ликия
"Благодаря ви за прекрасната екскурзия до Кападокия, която не мога да забравя, и за добрите отношения с туристите. Благодаря, че ви има. "
Вени Сълева , Кападокия
"Изключително добре организирани екскурзии - подбрани маршрути, хотели и ерудирани екскурзоводи, при това на приемливи цени за предлаганите пакети! Препоръчвам! "
Венета Йорданова, Премио Травел

Абонамент за бюлетин

Регистрация за редовен бюлетин с подбрани и промоционални оферти от
Премио Травел България.

Mедийни партньори