Актуална информация МАРОКО

18 Март 2020 г.
Актуална информация към 00:05 часа относно туристите на Премио Травел, намиращи се в Мароко:

След денонощно положени усилия от страна на целия екип на Премио Травел, посолството на Република България в Кралство Мароко и лично посланик Щерк, както и Министерството на Външните работи Ви информираме следното:
- Цялата група на Премио Травел е в добро здраве и състояние на духа;
- Групата премина паспортен контрол на летището в Казабланка и очаква отвеждане към самолет на Турски Авиолинии, който се очаква да кацне на летище Истанбул рано сутринта;
- Премио Травел организира и автобусния превоз на туристите от летище Истанбул до ГКПП Капитан Андреево, като автобусът ще бъде ескортиран от летището до граничния пункт;
- На границата, автобусът ще бъде посрещнат от Консула на България, намиращ се в Одрин, който ще съдейства за осигуряване на бърз коридор за безпроблемното преминаване на граничния пункт;
- От страната на българския граничен пункт, групата ще бъде посрещната от регионалния представител на Премио Травел за Югоизточна България, след което български автобус ще ги транспортира до София.

Премио Травел ще Ви информира при нова актуална информация.
Телефон за връзка: 0877186438

Екипът на Премио Травел
Всички новини »

Отзиви

"Невероятно преживяване, красоти и прекрасни емоции. Обичам да пътувам с Премио Травел, защото всичко ми е 6. Организация, хотели, екскурзоводи, професионална компетентна информация - всичко. Ликия! Пак искам там!"
Владина Цекова , Ликия
"Благодаря ви за прекрасната екскурзия до Кападокия, която не мога да забравя, и за добрите отношения с туристите. Благодаря, че ви има. "
Вени Сълева , Кападокия
"Изключително добре организирани екскурзии - подбрани маршрути, хотели и ерудирани екскурзоводи, при това на приемливи цени за предлаганите пакети! Препоръчвам! "
Венета Йорданова, Премио Травел

Абонамент за бюлетин

Регистрация за редовен бюлетин с подбрани и промоционални оферти от
Премио Травел България.

Mедийни партньори